Назад до Блогу

Avant Quartz: Кварцова поверхня з французькою душею

Avant Quartz – це бренд кварцового каменю, заснований у 2014 році. Головним натхненням для його створення стала французька атмосфера, велична краса архітектури та майстерність місцевих ремісників, які поєднують багатовікові традиції французького мистецтва з повсякденним життям. Дизайнери, що працювали над декорами Avant Quartz, прагнули максимально відобразити пристрасть французів до досконалого дизайну. Важливу роль відіграла і природа.

При створенні колекцій Avant Quartz основою стали оригінальні текстури граніту та мармуру. В результаті усі декори Avant Quartz тонко передають кольори натурального каменю, йогомалюнок, прожилки, відтінки.

 

Кварцові поверхні від Avant Quartz у цифрах

 

  • 10-річчя бренд святкує у 2024 році.
  • 28 декорів-бестселерів в асортименті, які ідеально відтворюють кольори і текстуру мармуру і граніту.
  • 10-річна гарантія надається на плити Avant Quartz.
  • 10 000+ наших клієнтів обрали для своїх проєктів кварцові поверхні від Avant Quartz, що робить цей бренд одним з найпопулярніших в асортименті TOPOVI.

Властивості кварцових поверхонь Avant Quartz

 

Плити Avant Quartz на 95% складаються з натурального кварцу, містять 4% синтетичних смол і 1% натуральних пігментів.

 

Матеріал характеризується довговічністю і високою стійкістю до пошкоджень, таких як подряпини, забруднення, стирання або плями. Поверхні кварцових плит Avant Quartz не мають пор і мікротріщин, що унеможливлює проникнення бруду всередину матеріалу, а також накопичення і розмноження патогенних мікроорганізмів. У разі забруднення поверхню достатньо протерти вологою ганчіркою з м’яким миючим засобом. Природа кварцових поверхонь дозволяє легко підтримувати їхню чистоту без використання сильних хімічних засобів.

 

Де застосовувати кварцові поверхні Avant Quartz?

 

Високий рівень гігієнічності, стійкість до забруднень і простий догляд роблять поверхні Avant Quartz ідеальними для використання на кухнях, у ванних кімнатах, а також у приміщеннях із суворими гігієнічними та санітарними вимогами, наприклад, у закладах охорони здоров’я або харчування.

Не менш важливими є й естетичні якості. Завдяки непідвладності часу та універсальності дизайну, матеріал якнайкраще підходить і для класичних, і для сучасних інтер’єрів – всюди, де потрібні елегантність і шик, поєднанні із функціональністю. Наші клієнти найчастіше обирають Avant Quartz для оздоблення ванних кімнат і кухонь, для раковин, кухонних ібарних стільниць, підлоги або внутрішнього облицювання.

 

Повернення до природи як основи сучасної архітектури, дизайну і мистецтва – ідея, якою керувалися дизайнери при розробці нових декорів Avant Quartz. Мистецтво – це не тільки те, чим милуються в музеях, на виставках або під час відвідування історичних пам’яток. Класична, витончена естетика універсальна – вона захоплює незалежно від швидкоплинних тенденцій. Відкрийте для себе натхнення, з яким створювався бренд! Обирайте AvantQuartz, якщо ви шукаєте ідеальне рішення для свого інтер’єру!