Înapoi la Blog

Avant Quartz: O suprafață de cuarț cu suflet francez

Avant Quartz este o marcă de piatră de cuarț fondată în 2014. Principala inspirație pentru crearea sa a fost atmosfera franceză, frumusețea maiestuoasă a arhitecturii și priceperea meșterilor locali care îmbină tradițiile de secole ale artei franceze cu viața de zi cu zi. Designerii care lucrează la decoruri Avant Quartz au căutat să reflecte pe cât posibil pasiunea francezilor pentru designul perfect. Natura a jucat și ea un rol important.

La crearea colecțiilor Avant Quartz, texturile originale de granit și marmură au devenit baza. Drept urmare, toate decorurile Avant Quartz transmit subtil culorile pietrei naturale, modelul, nervurile, nuanțele acesteia.

 

Suprafețele de cuarț de la Avant Quartz în cifre

 

  • Brandul își sărbătorește a 10-a aniversare în 2024.
  • 28 de decoruri cele mai bine vândute din sortiment, care reproduc perfect culorile și textura marmurei și granitului.
  • Se oferă o garanție de 10 ani pentru plăcile Avant Quartz.
  • Peste 10 000 dintre clienții noștri au ales suprafețele de cuarț Avant Quartz pentru proiectele lor, făcând din acest brand unul dintre cele mai populare din gama TOPOVI.

Proprietățile suprafețelor de cuarț Avant Quartz

 

Plăcile Avant Quartz sunt 95% cuarț natural, conțin 4% rășini sintetice și 1% pigmenți naturali.

 

Materialul se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicată la daune precum zgârieturi, murdărie, abraziune sau pete. Suprafețele plăcilor de cuarț Avant Quartz nu prezintă pori și microfisuri, ceea ce face imposibilă pătrunderea murdăriei în interiorul materialului, precum și acumularea și reproducerea microorganismelor patogene. În caz de contaminare, este suficient să ștergeți suprafața cu o cârpă umedă cu un detergent ușor. Natura suprafețelor de cuarț face ușoară menținerea curățeniei lor fără utilizarea de substanțe chimice puternice.

 

Unde să folosiți suprafețele de cuarț Avant Quartz?

 

Nivelul ridicat de igienă, rezistența la murdărie și întreținerea ușoară fac ca suprafețele Avant Quartz să fie ideale pentru utilizare în bucătării, băi, precum și în zonele cu cerințe stricte de igienă și salubritate, cum ar fi instituțiile medicale sau de catering.

Calitățile estetice sunt la fel de importante. Datorită insubordonării timpului și versatilității designului, materialul este cel mai potrivit atât pentru interioare clasice, cât și pentru interioare moderne – oriunde este nevoie de eleganță și șic, combinate cu funcționalitate. Clienții noștri aleg cel mai adesea Avant Quartz pentru finisarea băilor și bucătăriilor, pentru chiuvete, blaturi de bucătărie și bar, pardoseli sau placări interioare.

 

Revenirea la natură ca bază a arhitecturii, designului și artei moderne este ideea care i-a ghidat pe designeri în dezvoltarea noilor decoruri Avant Quartz. Arta nu este doar ceva care este admirat în muzee, la expoziții sau când se vizitează monumente istorice. Estetica clasică, sofisticată este universală – captivează indiferent de tendințele în mișcare rapidă. Descoperiţi inspirația cu care a fost creat brandul! Alege Avant Quartz dacă ești în căutarea soluției perfecte pentru interiorul dvs!