Grįžti į tinklaraštį

Avant Quartz: Kvarcinis paviršius su prancūziška siela

Avant Quartz - tai kvarcinio akmens prekės ženklas, įkurtas 2014 m. Pagrindinis jo sukūrimo įkvėpimas buvo prancūziška atmosfera, didingas architektūros grožis ir vietinių meistrų įgūdžiai, sujungiantys šimtametes prancūzų meno tradicijas su kasdieniu gyvenimu. Dizaineriai, dirbantys su Avant Quartz dekorais, siekė kuo labiau atspindėti prancūzų aistrą tobulam dizainui. Svarbų vaidmenį vaidino ir gamta.

Kuriant Avant Quartz kolekcijas, pagrindu tapo originalios granito ir marmuro faktūros. Dėl to visi Avant Quartz dekorai subtiliai perteikia natūralaus akmens spalvas, jo raštą, gyslas, atspalvius.

Avant Quartz kvarciniai paviršiai skaičiais

 

  • 2024 m. prekės ženklas švenčia savo 10-metį.
  • Asortimente – 28 geriausiai parduodami dekorai, kurie puikiai atkartoja marmuro ir granito spalvas bei tekstūrą.
  • Avant Quartz plokštėms suteikiama 10 metų garantija.
  • 10 000+ mūsų klientų savo projektams pasirinko Avant Quartz kvarcinius paviršius, todėl šis prekės ženklas yra vienas populiariausių TOPOVI asortimente.

Avant Quartz kvarcinių paviršių savybės

Avant Quartz plokštės yra 95% natūralaus kvarco, 4% sintetinių dervų ir 1% natūralių pigmentų.

Medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu ir dideliu atsparumu pažeidimams, tokiems kaip įbrėžimai, nešvarumai, nusitrynimai ar dėmės. Avant Quartz kvarcinių plokščių paviršiuose nėra porų ir mikroįtrūkimų, dėl to nešvarumai negali prasiskverbti į medžiagos vidų, taip pat neleidžia kauptis ir daugintis patogeniniams mikroorganizmams. Esant užteršimui, paviršių pakanka nuvalyti drėgna šluoste su švelniu plovikliu. Kvarcinių paviršių prigimtis leidžia lengvai palaikyti jų švarą, nenaudojant stiprių cheminių priemonių.

Kur naudoti Avant Quartz kvarcinius paviršius?

Dėl aukšto lygio higienos, atsparumo nešvarumams ir lengvos priežiūros Avant Quartz paviršiai idealiai tinka naudoti virtuvėse, vonios kambariuose, taip pat vietose, kuriose taikomi griežti higienos ir sanitarijos reikalavimai, pavyzdžiui, sveikatos priežiūros ar maitinimo įstaigose.

Estetinės savybės taip pat yra svarbios. Dėl nepavaldumo laikui ir dizaino universalumo medžiaga geriausiai tinka tiek klasikiniam, tiek moderniam interjerui – visur, kur reikia elegancijos ir prašmatnumo, derinamo su funkcionalumu. Mūsų klientai Avant Quartz dažniausiai renkasi vonios ir virtuvės apdailai, kriauklėms, virtuvės ir baro stalams, grindims ar vidaus apdailai.

Sugrįžimas į gamtą, kaip į šiuolaikinės architektūros, dizaino ir meno pagrindą – tai idėja, kuria vadovavosi dizaineriai, kurdami naujus Avant Quartz dekorus. Menas – tai ne tik tai, kuo žavimasi muziejuose, parodose ar lankant istorinius paminklus. Klasikinė, rafinuota estetika yra universali – ji žavi, nepaisant greitai kintančių tendencijų.

Atraskite įkvėpimą, kuriuo remiantis buvo sukurtas prekės ženklas! Rinkitės Avant Quartz, jei ieškote tobulo sprendimo savo interjerui!