Vissza a Bloghoz

Kvarc felület francia lélekkel

Az Avant Quartz a 2014-ben alapított kvarckő márka. Létrehozásának fő inspirációja a francia hangulat, az építészet fenséges szépsége és a francia művészet évszázados hagyományait a mindennapi élettel ötvöző helyi kézművesek szakértelme volt. Az Avant Quartz mintázatain dolgozó tervezők igyekeztek a lehető legjobban megtestesíteni a franciák a tökéletes dizájn iránti szenvedélyét. A természet is fontos szerepet játszott benne.

Az Avant Quartz kollekciók létrehozásakor a gránit és a márvány eredeti textúráját vették alapul. Ennek köszönhetően minden Avant Quartz dekor finoman közvetíti a természetes kő színeit, mintáját, erezetét és árnyalatait.

 

Az Avant Quartz kvarcfelületei számokban

 

  • A márka 2024-ben ünnepli a 10. évfordulóját.
  • A termékkínálata a márvány és gránit színeit és textúráját tökéletesen megtestesítő, 28 legkelendőbb dekorral büszkélkedik.
  • Az Avant Quartz lapokra 10 év garanciát adunk.
  • Több mint 10 000 ügyfelünk választotta az Avant Quartz kvarcfelületeket a projektjeihez, így ez a márka az egyik legnépszerűbb a TOPOVI termékkínálatban.

Az Avant Quartz kvarc felületek tulajdonságai

Az Avant Quartz lapok 95%-ban természetes kvarcból állnak, ezen kívül 4% műgyantát és 1% természetes pigmentet tartalmaznak.

 

Az anyagot a tartósság és az olyan sérülésekkel szembeni nagy ellenállás jellemzi, mint a karcolás, szennyeződés, kopás vagy foltképződés. Az Avant Quartz kvarclapok felületein nincsenek pórusok és mikró repedések, ami lehetetlenné teszi a szennyeződések behatolását az anyag belsejébe, valamint a kórokozó baktériumok felhalmozódását és elszaporodását. Szennyeződés esetén elegendő a felületet enyhe tisztítószeres nedves ruhával áttörölni. A kvarc felületek természetéből adódóan, erős vegyszerek használata nélkül is könnyű tartani őket tisztaságban.

 

Hol használjuk az Avant Quartz kvarc felületeket?

 

A kiváló higiéniai tulajdonságok, a szennyeződésekkel szembeni ellenállás és az egyszerű karbantartás által az Avant Quartz felületek ideális választás lesz konyhákhoz, fürdőszobákhoz, valamint a szigorú higiéniai és tisztiorvosi követelményeknek való megfelelést igénylő helyiségekhez, mint például egészségügyi intézmények vagy vendéglátóipari egységek.

Az esztétikai tulajdonságok sem kevésbé fontosak. Az időtlenségének és a formatervezési sokoldalúságának köszönhetően az anyag kifogástalanul illeszkedik mind a klasszikus, mind a modern enteriőrbe – ahol eleganciával és nívósággal párosuló funkcionalitásra törekszünk. Ügyfeleink az Avant Quartz-ot leggyakrabban a fürdőszobák és konyhák dekorálásához, mosdókagylókhoz, konyhai munkalapokhoz és bárpultokhoz, valamint padló- és egyéb belső burkoláshoz választják.

 

Az új Avant Quartz dekorok kidolgozása során a formatervezőket a természethez, mint a modern építészet, dizájn és művészet alapjához való visszatérésnek az ötlete vezérelte. A művészet nem csak az, amit a múzeumokban, kiállításokon vagy műemlékek meglátogatásakor csodálhatunk meg. A klasszikus, kifinomult esztétikának univerzális jellegű – a rohanó trendektől függetlenül ragad magával. Fedezze fel az ihletet, amellyel teremtettük a márkát! Keresve a tökéletes megoldást a belső teréhez, válassza az Avant Quartz-ot!